Nak tanya soalan

Assalamualaikum, period saya : 12/2 first day 22/2 last day Baby dah berapa week eh? Dah boleh pergi scan dan buka buku pink di klinik ke Maaf tanya sebab ini first time pregnant #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #2tahun penantian kami

Nak tanya soalan
1 Trả lời

rsanya dah nk masuk 2 bulan@ 8 mggu.. puan boleh msukkan date dlm apps ni.. apps akan auto kira brpa mggu kndungan puan..buka buku slalunya klu kndungan msuk 8-12mggu..