Keluar koko² adakah normal?

Assalamualaikum,sy dah 8week setiap hari akan keluar koko² adakah normal ya? Sy dah check dekat klinik swasta doktor kata ok dan sy ada check dekat hospital doktor kata rahim dan bby ok,yg risaukan tu sebab masih keluar koko² walaupun 1 tompok saja.adakah ini normal? #ingintahu

1 Trả lời

Banyakkan rehat, jangan buat kerja berat2. Klau doctor kata okay, in shaa Allah semuanya okay. Harap2 lepas2 ni tak keluar dah la spotting tu ye