Tips naikkn berat kandungan

Assalamualaikum nk tnya ada x tips naikkn berat kandungan... Kandungan saya dh 29 minggu tp berat baru 1.06kg... Berat bdn saya naik jer...saya jadi risau lak

7 Các câu trả lời

Sy da dekt 2 minggy kat hosptl.berat bby week 28 t day da 1.1kg.tapi dia jumpe size bby punya perut kecik dari week sy.sy minum je susu semua.mcm mne nk besar kn perut bby.now da dekat 30 week 4 day da

Sy doct kata bby tak cukup calsium masa 26w berat 900g , pastu g buat details scan 29w kat klinik swasta berat baby 1.8kg

11mo trước

Similac mom doct tak bg amik anmum sbb kandungan gula tinggi ,

Saya 29 week, berat baby 1.1kg je. Lebih kurang awak. Tapi doc cakap ok je. Sebab baby aktif & sihat.

Dr ada kata tak normal ke berat tu? Saya checkup dr kata normal je berat macam awak ni time 29w

11mo trước

Doc kata kecik sikit ja cuma saya nk bgi berat janin lagi ok ja

doc kte bb kecik ke..sy mse 28week bb 1.1kg..doc ckp ok je

Sy masa 28w berat 1.3 doktor ckp besar sikit. Tp ok lg la

sy 27week berat baby 900g..Dr kata normal je..

11mo trước

Oh ya ka ermm xpa2 nak tahu jer hehe