Boleh tak sesiap bagi tips untuk besar atau naikkn berat baby dalam kandungan. Baby saya kecik😭

12 Các câu trả lời

Minum susu annum yg original , sy prengt dlm 9w dctr kata kcil xsma size dngn week dia , sy minum 2kotak je lps tu dh xleh minum susu 🤣 yg pling pnting tu bklkn kalsium bby d awl prgnt , sy skng 8bln bby dh normal 2.3kg , klau xleh minum susu ambil mknn or minumn yg tnggi kalsium mcm yogurt ke

sama lh dgn saya baby kecil + air ketuban sikit…x dpt nak minum air susu…tny dekat Dr klu dpt mkn pil kalsium..Dr kata boleh je beli dekat farmasi…smpi skrg blum pgi beli x tau nak beli brand apa 😅

1y trước

kalau x boleh minum susu...utk supply kalsium dekat baby..makan yogurt sis...utk pil kalsium boleh jer beli ape2 brand...

Minum susu. Sy haritu doc plot graph kecil juga. Risau dibuatnya. Repeat scan 2 weeks lepas tu alhamdulillah normal. Sy hari2 minum susu farm fresh kurma tu yg 200ml

Minum susu. Sy suka mnum susu, sekali scan dr ckp "bby puan on the bigger side". 🤦🏻‍♀️tp sy lhir dulu pun bsar,husb pun bsar smpai 4kg.

Minum susu, hehe, pstu ais krim. Saya hmpir setiap hari makan ais krim yogurt strawbery tu, tapi risau jugak kalau yg ada GDM

Saya doc decide next week sama ada kena lahir awl atau x . Sebab doc ckp bby xbesar dengan baik😞

minum anmum dgn air buah fresh.. sy selalu buat juice carrot + orrange.. mmg cpt naik

Boleh sy tahu, baby awak brp week and brp kg ye

minum susu je, suka2 makan icecream

Try minum susu Anmum Original