31 minggu berat baby 1.8kg.

Assalamualaikum.. nk tanya ada ke kat sini yang pregnant 30 minggu berat baby dah 1.8kg. Doc cakap baby besar dh mcm size 34 minggu .#ingintahu #firstbaby #bantusharing #1stimemom 🥲

1 Trả lời

mmg besar tu..sy 29w 1.5kg 36w 3.4kg ni dh 38w x taula brapa..

3y trước

hihi pikir positif je..sy mse ank no 2 4.6kg lahir..mmg x jangka besar..cuma silapnye mse scan doc ckp 3.6kg je so bersalin normal koyak teruk la..jahit pun kt ot..