seass

Assalamualaikum.. Nak tnya untuk ibu ibu... Tadi sye baru balik cakeup.. Untuk pastikan due.. Sbb sye ada dua due.. Tapi bilaa daa dapt tau due.. Doc jumpa ketulan dipanggil seass.. (Entah btul ke tak ejaan tu) sye tnya doc.. Doc ckp bnde tu boleh kecut sndiri dan boleh mmbesar sndiri... Maaf ya sye nak tanya bahya ke ye dngan ketulan tu.. Maaf first time dan ank first... Harap ibu ibu dapat jelaskn... Takut sngt... Tapi bby dalam keadaan baik baik... Ktulan tu je... Hope dapat mmbatu.. Tq

seass
2 Các câu trả lời

Sy pn mcm tu jgk sis dlu...first scan kk,nmpk dua kantung..igtkan twin...so dia suh followup dgn pakar...rupanya ada cyst..tp x bsar...dlm 2cmx2.6cm mcm tu...dia pn ckp cyst tu akn membesar...dlm 3 atau 4 kli checkup dgn pakar,kandungan semakin membesar dgn baik...alhamdulilah cyst x membesar...akhirnya sy bebas cyst🥰🥰..nk kate cyst tu hilang mcm tu je xjgk kot...dia ada..just x effect bby la..😊😊

4y trước

Hehe...sama la sis...sy pn mcm tu jgk...xdek alahan...tp first trismeter kurang selera mkn.....owh..11 week ye...lbh kurang mcm sy jgk mse dpt tau de cyst...harap² xdek ape² la ye sis...semoga segala dipermudahkan..aamiin🤲🤲

Itu namanya cyst puan. 😊

4y trước

Hee Tatau na eja... Bahaya ke untuk saya... Takut juga