pendarahan serta ketulan

hi korg nak tnya..sye 6week tapi bila scan 4week ..sye pernah pergi hosp sbb pendarahan..tapi doc ckp still normal..tapi semalam tetiba pendarahan sye banyak sgt dan keluar satu ketulan sebesar 3jari..adakah itu kantung..sebab pergi hosp doc ckp terlalu kecil dia pon xpasti itu kantung or x..sbb bila scan xnampak ape..jadi sye kena pantang keguguran ke..spe ada tip pantang keguguran?

1 Trả lời

sis macam saya laa pergi hospital doc kata normal besok tu keluar darah banyak dengan ketulan..sis pantang 2 minggu sebab baru lagi kandungan..jaga makan n banyakkan rehat owkey..