Bleeding during pregnancy

Assalamualaikum nak tnya.. saya bleeding.. pregnant 11weeks.. dh jumpa doktor and doktor kata normal.. tapi nk kena rescan balik sebab tk jumpa degupan jantung baby.. the point is berapa lama ya bleeding ni akan stop? Brp usia kandungan korg baru dpt dgr degupan jantung baby? And semoga dlm 2 minggu ni dpt dgr degupan jantung baby 🥹 first time jadi mom to be ni 😞

4 Các câu trả lời

Klinik mana ni? Any bleeding tak normal ya time pregnant. Doctor bagi duphaston tak?

7mo trước

salam takziah. Allah nk bg lebih lg dik. InsyaAllah. Kuat semangat