Nak make sure

assalamualaikum nak tanye. ini maksud nye saya pregnant ke ?

Nak make sure
34 Các câu trả lời

Saya pun 5 hari late period lagi satu perut rasa tak selesa macam kenbung. Check sendiri positive, alhamdulillah sekarang dah 5 weeks.

5y trước

saya pon sama. dh 2/3 mcm tu sakit perut ni. smlm pergi clinic tapi doctor tak check hari ni saya check sndiri. trkejut sgt. Alhamdullilah tgk2 lekat.

Wah... +ve tpi bru lgi ni.. Xpe2.. Jga mkn mnum.. Then tggu lagi smggu check lagi ya.. InsyaAllah ada tu

5y trước

baik sis. terima kasih 😊

Betul mengandung tu, kalau nak lagi confirm pergi jumpa doctor..apa2 pun tahniah bakal mommy 🥰

5y trước

thank you sis 😊

Tahniah sis. Kt mana beli stik chekh pregnant . Selalu beli yg biaasa . Cari stik tak jumpa

5y trước

Thanks sis .

Klu sy guna ni pun xterang...sy beli upt digital..skg dah 7minggu.6minggu dah buka buku..

5y trước

baik awak😊

Ye sis.. Sis pregnant.. Tp nk confirm lg jumpa doktor.. Apa2 pun tahniah sis😍

5y trước

thank you sis😍

Wsalam.. ye pregnant, sy ngandung anak no. 2 pun line nampak mcm tu jgak sis.

5y trước

Take care

Iya thniah sis. Sya lmbt 5 hri cek alhamdulillah positif. Skrg 27 week da

5y trước

Syukur Alhamdulillah. Smoga sihat2 ngn baby sis. Aamiin. Sma2 kasi

Wslm.. Line 2 tu positif la.. Nk lbh tepat bli clearblue digital..

5y trước

ya baik sis. ☺

Bila last period...klu awal lgi dia blm nampak sgt ...

5y trước

baik sis. thank you sgt2😊