Folic acid

Vit B complex shklee yg ada folic acid tu cukup tak kndgn folic acid utk pregnnt mom

5 Các câu trả lời

Just mkn je prenatal vitamin yg klinik bgi..even yg 1 pil je pn mmg ada folic acid dh dlm tu.. tpi klu doctor yg suru ambil extra folic acid sis better tnya doctor berapa dos yg sesuai & tnya sekali brand tu ok x atau tnya brand apa yg doctor recommend.. xleh ambil suka hati atau agak2 je bhaya

sy mmg mkn folic acid b complex shaklee je . doc pn kata xde mslh . sblm kawin smpai dh 12 w still consume

tengok brp mg folic acid dia. kalau dalam range 0.4microgram - 5mg cukup dah. kalau lebih bahaya.

sya mkn iberet folic..mmg bagus.. semua dh ada dlm ni

folic acid utk peknen 5mg je