Mandian kuning

Assalamualaikum . nak tanya ubat mandian kuning yang ni elok ke untuk bayi ? anak saya dah hari ke 14 kuning tak hilang . Esok ada checkup kuning lagi . Kalau kuning dia tak turun 6 bawah esok dia kene amik 3 jenis darah . kesian pulak tengok anak kene cucuk . 😭 Doakan anak saya cepat sembuh dari kuning .

Mandian kuning
9 Các câu trả lời

Minum susu kambing fresh. Sy bg ni makin teruk kuning die. Ank sy masok ward bnyk kli sbb kuning.. Smpai lebih 14 hari kena ambik darah air kencing semua buat sample.. Alhamdulillah bg je susu kambing skit.. Jgn banyak.. Turun kuning die.. Jgn gelabah.. Jaga pantang.. Stress kan diri xdpt Ape..

ini apa ya ? maaf saya tak tahu . tapi kedua dua anak saya mandi dgn air rebusan buah keranda cina. alhamdulillah dgn izin Allah serasi .. try google rupa buah tu . selalu dpt di kedai ubat cina ada jual. kalau kita mintak doramg dh tahu mesti nk kasi anak kuning mandi

Dekat farmasi ad jual susu kambing...KARIHOME..dua2 anak sy minum susu ni,alhmdllh,sminggu je dtg klinik check kuning..paling rendah pun 67 anak ke 2..pas tu doktr x suruh dtg dah..

Anak saya pun lama kena kuning. Memang kesian tgk kena cucuk tk hbs-hbs dan ibu pun kena ikut pergi klinik. Walau apa-apa pun moga anak puan cepat sembuh #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Mandikan anak dgn air rebusan labu hijau yg di selaputi kapur putih tu sis...rebus terus ya..jgn di cuci..sebelum mandikan anak..tapis dlu airnya..

ikhtiar je lah. saya dulu minum susu kambing fresh beli kedai india tu. and kerap breastfeed. kuning turun jugak.

sy hr tu mnum susu kmbing.. alhmdlillah kuning bby trun..

Mandikan dengan air rebusan daun inai.

blh je