berat baby

Assalamualaikum nak tanya. Scan 33week berat baby 1.8kg. normal ke ? Doc cakap normal. Sy pun okey la. Tp bila ramai cakap kecik.nak2 plak scan tu doctor pelatih. Scan kk. Dan2 rasa tertanya2. Huhu.. ibu2 lain mcm mana? Share pengalaman dan pendapat please. Ank sulung. Sekadar bertanya. Kot ada yg baik hati nk share terima kasih sgt2. Yg rasa annoyed, mohon scroll laju2 ye.

19 Các câu trả lời

sama cam sy .. skrg dh 38 weeks .. bila scan lgi dh 3kg .. jgn risau nnti berat akn naik .. insyaALLAH