Berat baby

Hi mommies. Berat baby korang at 27weeks/7months berapa ye? Check details scan hrtu doc cakap berat baby kecil tapi masih normal. 809g at 27weeks. Risau rasa wpun doc cakap normal ? Tips utk naikkn berat baby ada tak mommies? Pls share ye ?

1 Trả lời

Normal je sis . Macam saya . Nanti da hujung2 naik mendadak sis . Macam saya , beli baju baby semua kecik2 , sebab baby tak besar , saya ingat dalam 2kg lebih je . Sekali scan baru2 ni 3.1kg . Jangan risau ye sis .

5y trước

Yeke. Oh tulah. Nak makn benda manis takut kantoi air gula nanti 😅