Kiraan pergerakan

Assalamualaikum , nak tanya saya dah start catit pergerakan. Kiraan biasa start jan 9am -9pm kn. So normal tak klu abis 10gerakan jam 3-5 ptg ? Atau lmbt sgt ? Hritu nurse ckp cm blur juga nk fhm haha?

2 Các câu trả lời

Ok la tu.. Sy kadg genap 10gerkkn pkol 7ptg..... Dia gerak tp tk menendang.. Tk dpt ase... Kdg sy letih jg ank lg sorng.... Tk focus... Jnji ckup 10.

Waalaikumusalam.. ya normal 3-5.. klu pkl 9mlm baru nk abis atau awal sngt kol 12 da habis kira tu tk normal.. semoga sihat ya baby n mommy