Pergerakan Janin

Morning mommies♥️nak tanya pasal pergerakan janin tu . start dari 9am-9pm je ke ? #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

Ye btul, cm sy wktu ckup 10 gerakn sekitar kul 2 lbih cm tu...wlpn dh ckup 10 still kena sntiasa pantau...nurse sy pesan klau dlm 1jam dia diam pn kena do something dh cm g mkn ke, mnum air ais ke utk pastikan dia gerak or mengeras .... Sbb ada kes ibu X perasan bby dia sbnrnye dh xde...tp still bleh rasa cm bby sdg bergerak sbb bby duduk terbuai dlm kantung...memg btul2 kena alert..

iye btul..

11mo trước

doc sy ckp xsmestinya pukul 9 tu dia gerak . kdg kol 10 11 bergantung . doc just bgi around 9am-9pm . mcm kita tak smestinya bgun sharp tiap hari