Keluar darah semasa 5 minggu normal atau tidak ?

Assalamualaikum nak tanya Saya dah masuk 5minggu 4 Hari Nak dekat 6 minggu dan tadi ada keluar sedikit darah warna coklat cair adakah tanda ni normal atau kena rujuk doc .

11 Các câu trả lời

tak normal kena jumpa doc n chck. kdg2 ia tnda awal tuk alami keguguran jika rahim kita tak kuat..mungkn pd orglain kata normal .tp pd bdn kita sebaliknya. mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

Please cpt2 pegi pac berdekatan. Spotting sama ada darah coklat or fresh tk normal. Better berjaga2 sis. Semoga dpermudahkan

tak normal. pergi pac lepastu kalau doc tak bg apa2 ubat, pergi swasta minta ubat kuatkan rahim

Tak normal. Saya pagi tadi ada spotting light coklat camtu. Terus gi klinik. Doc bg ubat kuat rahim

Just remember, any bleeding during pregnancy is not normal. Pls go to see your Dr as soon as u can

terus jumpe doktor skrg sis, nanti doktor boleh ubat

x normal & sila rujuk Dr..

Tak normal and yes please

x normal,terus pegi klinik ya

x normal sis