Makanan sesuai nak bawak ke hospital lepas bersalin

Assalamualaikum nak tanya para ibu yang dah pun selamat bersalin . Makanan apa yang ibu ibu bawak masa nk check in hospital ? nak tahu biskut apa yang boleh makan atau air kotak apa yang boleh minum ? saya maleh nak bawak air panas sbb tknk bawak barang banyak .

3 Các câu trả lời

waalaikumsalam..saya haritu bawa air kotak milo dgn dutch lady dan biskut2..

2y trước

aah tu je sis..klu nak mudah lg boleh bawa sudu dgn botol air jg..