Makanan sesuai nak bawak ke hospital lepas bersalin

Assalamualaikum nak tanya para ibu yang dah pun selamat bersalin . Makanan apa yang ibu ibu bawak masa nk check in hospital ? nak tahu biskut apa yang boleh makan atau air kotak apa yang boleh minum ? saya maleh nak bawak air panas sbb tknk bawak barang banyak .

3 Các câu trả lời

brslin yg lps² pn sy just bwk air kotak milo,ssu n logan, air mneral,biskut jacob n roti je..mmg leceh la nk bwk termos bgai.. stkat dduk smlmn je ok tp klu lama hrus la bwk tu smua😅

kurma sis! haha sy suka pesan kat ibu bersalin kurma . makn kurma utk energy sis 😊

waalaikumsalam..saya haritu bawa air kotak milo dgn dutch lady dan biskut2..

1y trước

aah tu je sis..klu nak mudah lg boleh bawa sudu dgn botol air jg..