Beg barang ibu

Helo Sy firsttime mom. Nk tnye untuk beg ibu brg apa je btol2 perlu bawak kalau bersalin hospital kerajaan.sbb mcm smua benda nk dibawak.mcm nk check in lama kt hospital gaya nye🤣baju kne bawak brapa? #ingintahu #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

Baju bawa untuk discharge hospital je awak. Masa warded, pakai baju dan kain hospital sediakan je. Saya bawa bra, disposable panties, pad, stokin, barang mandian, tuala, tudung/anak tudung, charger, powerbank, makanan/minuman ringan macam biskut roti milo. Taktahu la kalau sekarang dah lain, saya bersalin pun tahun 2021 😅

8mo trước

Tq👍😁