Problem mak2

Assalamualaikum. Just nak tanya, ni bukan pasal baby. Tapi pasal mak baby ? anak sy dah 9bulan, tapi sy tak datang period lg. Normal ke tak ea? Nak pegi klinik, takda masa nk pegi. Sbb period sy memang tak normal sejak dlu lg. Lg satu, sy fully bf baby. Org kata sbb bf, period tak datang ?? betol ke? tq

1 Trả lời

Wslm.. Ye btul bila fully bf baby memang period lambat dtg balik..setahun lebih pun ada

5y trước

Ohh okey2 tq ya 😘 sbb kak ipar sy dah period, tu yg macam gelabah sikit hahaha. Anak2 sama umor ✌🏻