Syarat untuk buat surat beranak yang bersalin di rumah..

Assalamualaikum, nak tanya jpn mintak dokumen apa ye nak buat surat beranak yg bersalin di rumah??.... Dokumen ape yang perlu??? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

3 Các câu trả lời

Saya terberanak dalam kereta pun trus ke hospital ada surat doctor juga yg mengesahkan ibu bersalin kat mana. Bwa surat tu masa daftar dan dokumen yg diperlukn lain dan buku pink. Tp kalau saje² beranak kat rumah xtau la pulak camana procedure nya.

2y trước

JPN tulis dalam perjalanan ke PPUM

sebab apa bersalin dirumah? klau terbesalin pun mesti ambulance mai ambik jd takdak isu disitu. melainkan memang sengaja. 1 ja nk pesan, bersalin ni bukan mcm main pondok2 . nyawa tu 50/50..

call la jpn tu. google je sng. semua ada keluar.