Pregnant ke tak

Assalamualaikum. Nak tanya ada tak yang ade pengalaman macam ni. Saya sekarang ttc anak ke 2. Due period 1/12 tapi tak keluar so 2/12 subuh saya test double line kabur macam gambar first tu. So saya terus beli clearblue. 3/12 masih tak period so subuh saya test clear blue not pregnant pulak. Ada yang macam ni tak 😅 saya dari 1/12 loya teruk sepanjang masa and perut asek cramp je

Pregnant ke tak
2 Các câu trả lời

Mgkin kandungan masih terlalu awal, and baby baru nak jadi. So saya sarankan sis tggu lagi beberapa hari atau dalam smggu mcm tu, nanti try check upt lagi. Ada org mcm ni dia mmg samar2 satu line tu. Sbb tu kne tggu lagi smggu untuk check lagi skli, mana tahu jelas dua line nanti🤲🏻❤️acid folid teruskan makan ye sis, moga dimudahkan urusan👍🏻

hi sis , saya macam sis skrg ni . Jadi sis skrg mcm mana ? hamil x ?