Curious 🧐 help me get the answers

I test 3days before come my period,my due period 17/12.pregnant test a positive..and so clear double line..can I believe I pregnant?or test again after 1 week?

Curious 🧐 help me get the answers
31 Các câu trả lời

fungsi UPT utk kesan hormon HCG je sis, tak valid nak kesan hormon lain. hormon hcg wujud dan makin tinggi jika persenyawaan berjaya..

Tkpyh percaya lah sis pregnant, upt tuh tipu je double line🤦🏻‍♀️ Allah dah beri rezeki tuh, syukur Alhamdulillah. Tahniah

4y trước

Bitter

27/12 ni genap setahun perkahwinan sy.. period lambat seminggu cek2 dua line.. sy kena cek lagi sekali ke ??

4y trước

Alhamdulillah.. Yea sis semoga semuanya dipermudahkan nanti. Aamiin

Yes, you can believe this result. It's obviously positive. Congrats mommy 👏🏻👏🏻😊 #TAPsupermoms

4 days before period . Sekarang dah 35 minggu ☺️ . Congrats sis !! ❤️❤️

Positive tu. Sy double line seminggu sebelum due period. Lagi 3 minggu dh nak bersalin 😁

4y trước

Saya dulu tak menyabor nak cek😂. Sebab dah ada simptom2 pregnant. Kerap nak terkencing dan sakit breast. Lps tu husband gurau sikit pun dh touching.

sy pon clear double line sblom next period..alhamdulillah betul pregnant..now dah 5bln

byk nye test... hehehe confirm pregnant..line terang benderang tu...alhamdulillah....

sye da 13dpo tp line kabur lgi 😭 xtau la preggy ke x .. nnti buat test lgi ,,,

4y trước

mungkin masalah hormon sis delay period

Dah terang macam nie mmg positif preggy dah sis🥰 congratsss..