Alahan mengandung

Assalamualaikum n hai smua mommy to be.. boleh share x korg smua start alahan minggu ke berapa ya?

20 Các câu trả lời

mase kandungan 8 bulan..da start alahan..now 4 bulan dah kurang..dah boleh masak..huhu

ikut pada orang sis.. saya Alhamdulillah xde alahan dri first sampai bersalin

sy start alahan 6minggu smpai 24minggu.. Alhamdulillah sekarang dh34minggu..

dpt tahu time 8w..bila dpt je tahu,terus alahan smpai almost 12w

Sy alahan start mnggu ke 5. Dlm beberapa hari slps tahu pregnant

Saya minggu ke 11 baru ada alahan

Start masa 7 weeks

Weeks ke 4😅

minggu ke 6/7