susu formula apa yg terbaik..

Assalamualaikum mummy2..Sya nak tnya susu formula apa yg terbaik utk baby yg bru lahir?susu utk baby yg kita x thu baby tu ada alahan ke atau x ada alahan..sya x ada pengalaman lagi sbb anak pertama..

2 Các câu trả lời

Tak semua baby boleh serasi ..kena try beli pek yg kecik2 dulu..klu tak muntah2 berak ok kira serasi lah dgn perut dia..klu ank akak dari 2 minggu akak bagi susu NAN..3 ank mmg serasi dah umur setahun baru tukar susu lain..

sy guna lactogen alhmdulillah sesuai dgn baby . sis kena try and error utk cari baby sis sesuai yg mana