Kuatkan rahim

Assalamualaikum mummy2.. sy mengandung 5 mggu... Smlm ada spotting.. g klinik dktor ckp biasa je..dan dh ada kantung . Pagi ni bleeding skit... Jadi sy pegi klinik balik.. dktor bg ubt kuat rahim... Sbb dktor ckp kantung dok bawah sikit... Ada cara x nk kuatkan rahim? Ni kandungan pertama sy...

20 Các câu trả lời

Saya preggy IVF mungkin dalam 4-5 minggu. Doc bagi progynova makan 3x sehari sebiji dan insert utrogestan 3x sehari 2 biji.