minum air gula

assalamualaikum hi mummy semua.. sy nak tanya sbb ni pengalaman pertama sy kandungan sulung.. esok pertama kali sy kena minum air gula di klinik pkul 8am..jadi td sy da mula berpuasa makan & minum dr pkul 10mlm.. sy nk tanya maksud kena berpuasa ni mmg x blh minum air kosong juga ke.. mohon pencerahan.. tq mummy2 semua..

21 Các câu trả lời

Nurse saya tak bagi lgsg minum/makan apa² walaupun air kosong sehingga selesai mgtt

5y trước

alamak sy lupa plk nk tanya nurse klinik aritu..tq ya mummy..

Waalaikumsalam. Nurse kk cakap boleh minum tapi sekadar utk basahkan tekak je.

5y trước

alhamdulilah.. selesai da mnum air gula td.. tggl tggu result je.. tq sis

Sy terlupa esk kna minum air gula,then mlm tu sy siap makan...😌😌

5y trước

Tak rela lahh minum air gula..result mggu depan..harap2 baik2 saja..

Air kosong blh je mnum. Nurse kk yg ckp. Gudluck utk esk

5y trước

hehee tq sis.. alhamdulillah selesai da mnum air gula td sis.. tggu result je..

boleh minum air kosong sahaja sehingga selesai

5y trước

ye boleh.. 👌welcome..

saya rasa elok puasa jagan makan dan minum .

5y trước

itulah sis.. sy pon da confuse nk ikut yg mana.. btw tq sis atas pencerahan..

klau haus bole ja mnum ayaq masak

5y trước

okayy sis.. trima kasih atas pencerahan..

Minum air kosong boleh je sis .

5y trước

wahh alhamdulillah utk sis.. sy td lepas setel amik darah kali ke 2 trus g cafe bedal nasi lemak..btol2 kemain mkn.. 😂😅

blh jer asal basah tekak..

5y trước

hehe alhamdulillah.. selesai da td sis.. tggu result kuar je..

air ksong boleh ja mnum

5y trước

alhamdulillah selesai dah mnum air gula smlm sis.. tggu result je ni.. tq sis