Minum air gula

Salam, sy nk tnya boleh ka mkn ubat iberet esok pgi sedangkan esok sy kena minum air gula. Doc kata puasa pkul 10mlm smpai esok pgi, bolehkah mkn iberet atau xperlu mkn lgi? #ingintahu #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

hi awak. jarang dengar mommy consume iberet dengan air mineral. selalu dengar mommy consume iberet dengan air manis / jus - jadi dah tak puasa dan tak valid untuk minum air gula. biasanya saya makan iberet pukul 10 tu dan terus tidur atau saya skip untuk 1 hari sahaja ( jgn ikut contoh nakal ni 😜 ) semoga yang terbaik buat mommy dan baby ❤

3y trước

Ouhh, okay terima kasih yaa☺️