Pregnant 10week

Assalamualaikum Mummy semua... Sy ingin tny.. Sy baru pergi scan klinik ibu.. Normal ke kandungan 10w..tpi bby xnmpak lg? Kantung dh ada... Tpi sy rasa bby ada menimbul.. Rsa ada pergrakkn.. 2minggu lg kne repeat scan klinik ibu... Doakan bby sy sihat dlm kandungan..

7 Các câu trả lời

sama sis sy bru pegi scan td..scan ikot bwh pn still kantung lg..10w 4d..sbb period xregular so doc xdpt nk bg due date lg..lg 3mggu scan lg..tp kdg ade rse geli2 kt perut mcm gerak2 ntah la..2nd pregnancy lepas gugur 1st thun lpas

saya 11 mggu baru nmpak jntung bby..masa bt buku 6 mggu kantung lg tp sbb period x stabil..jd 2 mggu sekali kena g klink..nak confirm due..

5y trước

awk mcm sy ea..period xteratur mmg lmbt ke nk nmpk baby..stiap 2mggu scan smpai 11mggu tu kantung je ea? dh 11mggu tu bru nmpk baby n heartbeat

Normal sis.saya 10weeks keatas Bru nmpak baby.ada yg lmbat n Ada yg cepat.jangan risau

Sy 10weeks cek guna fetal Doppler tu xdpt detect...scan dah nmpk baby n heartbeat..

Sy 10w dah nampak bentuk baby dan heartbeat. Nanti repeat scan

Sy 6 minggu dah nmpk da baby dlm prut

Aamiiin