Tips cepat bersalin

Assalamualaikum mummy semua , share tips cepat bersalin boleh hehehe due date 16/10 . Baby kepala dah kat bawah , pinggang pon sakit lain macam hahah and kerap sakit kt tulang pelvis tu , perut pon nampak turun dah tapi masih tak ada tanda nk bersalin lagi . #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

buat sex brsama suami adalah salah satu cara nak cepatkan brsalin , buang sahaja didalam vagina tak ad masalah ..banyak berjalan naik turun tangga dan buat senaman yang sesuai untuk ibu mengandung...ada macam2 senama yang ad di YouTube..yang penting banyak kan brsalin dan brdoa agar segara n dipermudahkan segala urusan

*berjalan