Curious

Assalamualaikum mummy’s Saya nak tanya , biasanya baby 3bulan menyusu berapa oz ? Saya tak tahu sebab df .. jumaat nii start kerja , tak tahu nak bekalkan dekat bs berapa oz .. stock susu tak banyak , sebab lambat simpan stock .. Terima kasih mummy’s ?

4 Các câu trả lời

Sis boleh bagi 2oz tapi kekerapan bagi 1 jam hingga 1 jam stgh. Kalau 4 oz, 2- 2 jam stgh. Depends pada pengasuh jugak dia nak tak melayan sejam sekali bagi susu. Ada pengasuh dia taknak, sebab dia ada anak asuhan lain.

Boleh standby 2-3 oz. Bekalkan 7 botol.

Maybe 3-4oz sekali minum

2oz