Berapa Oz?

Lepas raya sy mula bekerja.. So far baby masih BF.. Lps raya nnt Baby hantar ke BS.. Nak tanya la.. Berapa oz eh nak bg ke BS? Sbb kadang2 baby cukup 2oz perfeed.. Kdg2 tak cukup

2 Các câu trả lời

cuba you refer gambar i attach ni. mcm kes i, i ajar ank i minum botol susu 2 minggu sebelum i nk msuk kerja, tapi ank i langsung tk nk botol, da mcm2 botol i beli dn almost beratus i hbis. end up, i trus hntr ank i pg taska and taska tu yg ajar ank i minum susu botol and weekend i masih bgi susu botol dkt diaa utk train dia. klau skip hbis lah. dia akn meragam balik bila msuk taska. tp alhamdulillah seminggu dia da pndai. soo bila ank u da pndai minum botol susu u boleh tnya bs/tska tu dia minum brpe ozz. tp lgi bgus bgi susu lebih drpd kurang. klau mcm ank i 2 buln lebih dia minum 3 oz, so setiap botol u isi 3 oz. klau i, i buat mcm tu sbb klau lebih susu akn trbuang mcm tu je. membazirkan. tp klau ank u da pndai minum susu botol, u pun boleh tahu sekli dia minum berapa oz. ok. itu sajee..

Ohh baik. Terima kasih yee.. Tu laa.. Nnt letak lebih2 kang tak minum.. Membazir jee.. Selalu mcm tuu.. So awk bg berapa oz kat taska ye? Sy keje 8am-5pm..

5y trước

sya bagi 18 oz dekat taska. kdg2 lebih dlm 20 ozz. 18 oz tu sya bahagi kn 6 botol storage milk tu. jdi satu botol 3 oz. sya pun kje 8-5. cuma bulan puasa je balik awal pukul 4