Demand susu baby

Hi. Nak tanya pada ep mom utk baby usia 10-11 bln. Sbnrnya berapa oz ye demand baby usia ni minum susu? Sebabnya saya mmg df ank saya so saya tak tahu berapa oz sekali dia minum. Ni saya baru nk ajar botol sbb nak kerja

2 Các câu trả lời

Berapa oz tu takleh jawab sis sebab baby lain2. Anak sy 6 bulan pun minum 90-120ml tapi kerap. Anak org lain baya anak sy minum byk lagi pada tu pun ada. Awk kena test out dulu pump and bagi tgk macam mana.

try dlu 4 oz tgk.. klu baby still mintak, next kne tambah kn lg.. klu 4 oz pn x hbes, next kne kurgkn lg..