barang baby ke hospital

assalamualaikum mommy...nak tanya lagi ni..baju baby ke hospital itu kena lengan panjang ke semua??xbole ke lengan pendek sebab tengok2 dekat barang persediaan ke hospital semua list lengan panjang

9 Các câu trả lời

sy beranak malam. tgahari esoknya boleh balik. baju bawak 3pasang. tp guna sepasang je lengan panjang. sbb hospital malam2 sejuk. bby tk mandi pun kat hspital. bawak pampers je lebih sikit.

kalau saya semua bawa lengan panjang..sbb tempat hospital kan sejuk..kalau saya lengan pendek tu pakai dekat rumah Times waktu cuaca panas bahang je..baharu pakai lengan pendek..😊

Hi mommy, boleh je bawak baju lengan pendek seluar pendek/ baju yang berlubang. Sebab nanti baby kita akan pakaikan bedung kan, so takde masalah pun yaa

sy bwk bju je. tak pakai seluar pon. sbb baby masih ada tali pusat. dan berbedung. nak tkr pampers pon sng nanti. baju jnis butang2 sng untk newborn.

wsalam. boleh je. saya haritu bawa dua dua. baju hosp yg disediakan for baby pun lengan pendek.

Boleh je mana mana. Sebab nanti nak kena bedung jugak.

Sye bawa je lengan pendek utk nk discaj je puan...

Waalaikumsalam. Boleh mommy. Bawa dua² ye

boleh je..nnti kn kena bedung lagi..