PACKING BARANG BABY KE HOSPITAL

Utk baju ke Lb & first day saya bawak baju lengan panjang , kalau hari kedua ketiga sediakan baju lengan pendek boleh tak ? Sbb nurse akan bedung baby kan , ke selagi dekat hspital memang kena sediakan baju lengan panjang seluar panjang ? #firstmom #ingintahu #bantujawab

1 Trả lời

Sy haritu bwk bju 3pack..tp guna utk balik je😅 sbb nurse ambik n pakaikn bju hospital sepnjng duk sana…bju yg sy bwk mmg xguna lgsg..nurse cuma minta pampers je

1mo trước

Tapi hospital sini memang baju baby tak sediakan masa nk tolak mummy ke Lb diorang ambik yg kita pack tu ( time warded , saya tgok nurse buat gitu ) sebab tu saya tahu baju baby tak disediakan