Rasa Sakit Dan Ngilu Di Bwh Perot

Assalamualaikum mommy2 smue nk tnye la sape pernah ad pengalaman sakit n ngilu di bwh bile buat pergerakan mcm berjalan n angkat kaki.. Ad tk sape2 thu nape ek sakit kt situ..Skg 30 weeks 6 day..

1 Trả lời

sama mcm sy msa pregnen dlu.mula2 risau jg sb first time.tp kata mak n mak mertua tu sbb kdudukn baby ke bwh cket.sis kna bykkn rehat.klo brgerak pn jgn lasak.pastu mnta asben urut kt blkg n pinggang.klo bley g tnya bidan kampung.atau pn scan kt spital.nak taw kdudukan baby cmne.

5y trước

ooooo ye ke ok sy try urut lau tk ok gak sy mintak doktor scan