Positif ke negatif

Assalamualaikum mommy2 semua..nmpk +ve ke -ve ya

Positif ke negatif
18 Các câu trả lời

Its nothing there.. sya faham perasaan awak.. terlalu inginkan sehingga sendiri dapat bayangkan😞. I know that felling. Try again sis.

upt valid 5 minit pertama saja. boleh test sampai betul2 terang.

Cuba lagi smp terang line.kadang hny pnyejatan alat test Tu ..

Kalau Sis Nampak Macam 2 Line , Sis Cuba Test Lagi 2 Minggu ..

xpe try lg mcm sy ni lps tu sy try lg bru nmpk line merah

4y trước

dekat pasaraya ade jual di kaunter

cba cek balik...lagi bagus cek waktu awal pagi

Negatif sis. Takper cuba lagi beberapa hari.

test lg jika Jika awak belum piriod 😇

4y trước

yup..yang ni test sebelum period..due period lg 5 hari..

Negatif sis.. Jenuh saya tenung