Test upt kat rmh +ve, test kat kk -ve

Assalamualaikum. Maaf nk tanya. Saya buat test 4x kat rmh nmpk samar2 tapi bila cek kat kk -ve. Huhu. Maknanya sy tak pregnant ye?

Test upt kat rmh +ve, test kat kk -ve
7 Các câu trả lời

Kalau test kat KK negative, means negative lah tu. Ataupun awk tggu 2-3 hari lagi, check urine masa 1st air kencing time bangun tidur

1y trước

baik. sbb sy test lgi skli lps cek kk tu, mmg nmpk samar line tu

Maybe awak guna clearblue. Clearblue dapat detect early pregnancy. Takpe. Tunggu 2 minggu. InshaAllah nampak da.

1y trước

baik. trima ksih awk

try check kt swasta .. kalau skrg baru 5weeks, tunggu lagi 2minggu ke

1y trước

baik awk. trme ksih ye

lewat period dah berapa hari ? ad p scan x ? ada nmpk kantung ?

1y trước

mksudnya awak test dkt klinik swasta result +ve upt cuma di kk shj dpt -ve ?

positif ni, tunggu 3 hri sis test semula upt..

1y trước

baik. trme ksih awk. sbb ni pon da start loya muntah

ikutkan dh berapa minggu skrg?

1y trước

baik awk. trme ksih ye

Masih awl lagi tu sis

1y trước

kne cek smula lgi smnggu la ye awk?