10w Tapi Hanya Kantung

Assalamualaikum mommy semua. Td mlm saye ade keluar spotting . Pagi ni saye pegi kk . Saye dah 10w+. Tadi doctor scan hanya nmpk kantung . Repeat scan 2w lagi . Soalan saya, ada x mommy2 yg mcm saya ? 12week baru nmpk baby ? Help me . #FirstPregnancy

2 Các câu trả lời

Sma la sis. 10w. Tp doc scan kata kantung baru 6w kosong... X de kuar drh.. 2 minggu scan lg..

2y trước

macam mana kesudahannya sis? sy tgh alami perkara yg sama skrg ni

Sama seperti sy juga .scan 10w+ tp nmpak kantung shj . scan 3 mggu lagi