Sape pernah

Saye mgndung 4w3d .. tadi pegi scan kantung gn bby pun xnmpk lgi. Sllu nye ade je org scan mgndung 4week nmpk je kantong nye..tapi saye xdee...biase ke tu ..

12 Các câu trả lời

dr yang saya pi memang tak sarankan scan di awal kehamilan especially kalau baby below 5 weeks sebab possibility untuk tak nampak tu sangat tinggi, so dia akan advise untuk first scan bila dah 7 weeks plus sebab inshaaAllah by that time dah nampak janin and heartbeats. saya buat first scan saya pun at 7 weeks and nampak janin and heartbeats

Biasaa.. Saya pun 4w tak nampak apa2 pun sis😊 Alhamdulillah scan 8w dah nampak janin dan heartbeat da. Jgn risau ya dear. Positive always. Selagi takda spotting ke apa dan masih double line upt, in shaa Allah everything is okay. Semoga kandungan kita membesar dgn sihat dan sempurna dlm Rahim kita ya. Aamin ya Mujib🤲☺️

sy dlu pn msa 5w xnmpk apa lg...mmg agak down...doc pn xbg bhrap n doc suggest buat tvs nk cek ade ke x...tp sy xnk...n then pegi klinik lain msa 9w alhamdulillah dpat dgar skli heartbeat bby...so jgn risau ye...awal lg tu hehe skrg sy dh 32w dh pn...hehe

Saya tahu2 prgnant..pergi scan masa 4w4d..Nampak kantung..sebab saya tak kncing sblum scan...Tapi stiap org berbeza...Normal tu sis 4weeks tu trllu awal..Tggu ja lagi 2weeks okay..Btw , skrg saya dh 10weeks...#firstbaby

normal,,awal sgt tu momy..cek after 8 week nti..sy 6week dh nmpk kntung gn baby..depend pada org..

4week.. msih awal lagi puan.. normal mmg takkan nmpk.. biasa akn nampak 8week ke ats ☺️

sy 5week kantung blm nmpk.. msok 7 week bru nmpk kantung jer.. msok 2bln bru nmpk janin..

normal tu puan sebab terlalu awal. Saya 8 weeks baru nampak kantung dan heartbeat.

Biasa je. Awal lagi. Better scan masa 8 minggu ke atas. Masa tu mmg senang nmpk dah

sy 6w baru nmpak kantung dan egg yolk. masa 8w baru nmpk heart beat..