soalan yg buat sye tak boleh tidur

assalamu'alaikum mommy semua. sye nak luahkan sikit beban otak sya ni. siapa tau ada mommy" kt sini ada yg boleh bagi solusi. sye warganegara Indonesia, suami sye warganegara malaysia. tapi yg jadi masalah IC suami sya ni ada problem and sampai skrang blm setle lagi(sebab suami masa kecil kt indonesia). kami kawin 20/02/2020(kawin kampung pakai uztad je. so takde surat menyurat). sekarang mengandung dah 23w and sye takde buka buku mse pgi klinik(swasta). ingatkan nak brsalin kt indonesia. tapi sekarang ni susah pulak nk balik kampung. sekarang tngah uruskan IC suami sya. kalau lah rezeki IC tu dapat sblm sya bersalin apa yg perlu sya buat?? bagi solusi sikit mommy"🙏tolong jangan kecam eh

2 Các câu trả lời

saya cadangkan, pn buat buku mngandung kat klinik. klau bukan kt kerajaan, swasta pun boleh

4y trước

ok thanks dah bagi saran mommy

Sila ke klinik ya sis. Fikir pasal kandugan tu. Try dlu ke klinik. Pasti boleh