Berapa week start mabuk/alah?

Assalamualaikum mommy semua.. Jom share, start dri week berapa alah, dan alah mcm mna? Sy dh 2 hari dh rasa pening loya, muntah tak. Tapi bila masuk mknan rasa mcm tolak balik... bila mabuk tu dtg Allahu rsa tk knl mna dunia mna langit ? Tpi apa pun syukurrrr, semua ni nikmat. lain org lain pembwakkan nya. Anugrah terindah ❤

1 Trả lời

Wsalam. Sye start alahan 6 weeks kot. Lepas muntah mmg rasa lembik je lutut. Tp lpas muntah, sye topup balik dgn makan buah buahan mcm tembikai, orange sunkist tu.