Mcm mna nk bezakan sama ada "faint line" atau "evaporation line" tu yeaa??

Period saya dh terlewat 8 hari. Tgh hari tdi try check upt tpi result dia kt T keluar line pink yg tersangat samar. Tak pasti sama ada 'faint line' atau 'evap line' tu. 2 hari lepas try check upt line T separuh je warna pink. Lagi separuh tak berwarna. Boleh bagi pandangan??

Mcm mna nk bezakan sama ada "faint line" atau "evaporation line" tu yeaa??
1 Trả lời

Faint line clr pink...evap gray/white... Klu tgk ni faint line..try esok pagi guna fmu(first morning urine)

5y trước

Try dgn fmu pagi ni dh xde line langsung.. Sedihh.. 😢😢