Adakah ini cyst???

Assalamualaikum mommy,, maaf sy nk tye. Dan minta pendapat mommy2 semua dalam nie.. Semalam sy pergi klnk swasta, dan dr ckp itu adalah cyst? Betul ke? Sy tanya pd kak sy dan jiran ye, deme kate itu adalah kantong. Dan janin pwn xnpk kate Di dr smlm. Sy Agk konpius mne Satu yg sy nk tahu😥 Anyone can help me🥺 #pleasehelp #seriusnanya

Adakah ini cyst???
9 Các câu trả lời

dulu mcm tu lh org anggap...Sampai org ingat sy ni mengandung ank luar nikah...Walhal tu cyst..Ms sy mula2 kna tu sy belum kwen lg...Ada makcik tu kata sy mengandung.Ms tu cyst pandai kecut sendiri..Ada jus manggis kebetulan org jual ms sy dh keluar hosp..Lm2 cyst kecut dan hilang mcm tu je.Kali ke2 ms sy dh kwen...cyst ada ms sy mengandung kali pertama...Lps tu gugur sbb molar prgnancy..Ms tu pun cyst kecut sendiri.Kali ke tahun 2020 ada balik dan sy mengandung kali ke 4...Kalau sy x gugur mmg x tau sy ada cyst lg ms tu..dh bsr 5cm dh..Laju membsr sampai 10cm..Last2 operate.

3y trước

Bole tak tahu Cara nk bg csyt tu kecut sendiri?

Xper fikir positif dulu..saya awl2 dulu mcm ni jgk smpai nak msk 5bulan baru hilang..org ckp 4 bln akan hilang..doc bg semangat bg tau harap die pmbawakkan ketika mengandung nt die akan hilang sndiri..alhmdulillah mse 5bln saya doc cakap dah xnmpak lg.cume cyst saya x besar mcm sis dlm ni better sis jumpe pakar dan check skali lg semoga dipermudahkan segala urusan sis ye..

3y trước

Aamiin.,. , baiklah.. terima kasih ❤️

ni bukan kantung baby..kalau kantung baby sebesar tu dh tentu ada baby dlm tu wak.ni saiz cyst dh.sabarlah doa je🤲🏻doa bulan ramadhan ni insyallah nanti hilang juga..takde sapa nak penyakit ni..

3y trước

Allahu Akbar … aamiin ya Allah, terima kasih sis

Dekat situ dia tulis left ovarian cyst, sebelah kiri ovary. Kalau x yakin pergi scan klinik lain pulak, jgn tanya jiran2 depa bukan pakar.

3y trước

Yke. Sy pwn igt nk p scan lg sekali, scan 3D pye… Tp isnin nie dh ade appointment dgn KK. Tgu result dr kk jew la kn

itu cyst. kantung bentuknya lain. nak tanya 2nd opinion better ke doktor lain. yg takde kepakaran bukan tahu sgt

3y trước

Baiklah. 2nd 28/4 nie ade jpe doc at kk… tgu apoinment 28 nie Je la kn

cyst tu...sbb bsr semcam je..klu normal prgnt tu klu kntung dh bsr mcm tu bby komfom bsr dh nmpk dlm tu..

awak tak percaya doc ke?

3y trước

Betul tu.. Kalau ada cyst memang kena jaga pemakanan..

-_- pg la doktor pakar adoi

3y trước

btl tu....

Ye cyst.. Saiz 5.5 x 7cm

3y trước

Sebesar cyst sy*