skincare ketika hamil

Assalamualaikum mommies ? nak tanya skincare apa yg mommies amalkan? Sbb jerawat dh mula tumbuh area muka ? kira mcm rashes aduh ?‍♀️ blh share tq ?

2 Các câu trả lời

Wasalam. Jerawat tmbuh sebb hormon tu sis. Saya preg ni mls nak urus diri, nk nmpk cermin pun mls. Klu nk keluar rumah just pkai powder&lipstik je. Muka naik jerawat>l2.

sya sejak pregnt free skin..cuba amalkan scub je time tido selalu hormon darah kotor tu sis