Anak lambat tumbuh gigi.?

Assalamualaikum mommies. Anak kedua saya (girl) now dah 10m18d, tapi bayang gigi pon masih belom nampak ni..? Normal ke gg belom tumbuh pada usia dia sekarang? Sebab abangnya (anak sulung saya) cepat je dapat gg. Sy taw xpatut bandingkan perkembangan anak² sebab lain anak lain cara perkembangannya kan..cuma teringat yg orang² tua pernah cakap, kalau budak pandai berjalan dulu, part gigi plak yg lambat tumbuh sebab sekarang anak sy memang dah pandai berjalan ngam² masuk umur 10m hari tu.

1 Trả lời

mgkn kebetulan je sis. sis ada consult dgn nurse mse check up? nurse ckp ape?

4y trước

nurse cakap normal je anak sy lmbat tumbuh gg, sbb anak "dapat kaki" dulu 😆