covid19

ASSALAMUALAIKUM mommies yg dah besalin bulan ni or due dah nak dekat, betul ke wajib test covid sebelum besalin?

2 Các câu trả lời

Sy bersalin bln 11/2020 czer... Kalo czer mmg kene buat swab test dulu 3 hari sblum czer... Kalo normal sblm ni xpyh... Xtau plak 2021 ni.. Sbb kes covid byk kn...

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini..tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada yg sudi share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

4y trước

Allahuma aamiin..terima kasih husna zahra ats doanya..😘(same doa goes to u too.😉✌.).Allahuma aamiin