Pilihan Hospital

Besalin hospital shah alam or selayang man yg okay ? ada x mommies yg brpnglmn besalin dekat dua hospital nie .. harap sudi share pengalman

1 Trả lời

sye bersalin dekat shah alam bru2 nie , boleh kata okey sebb nurse dengan doktar baik2 diowng selalu pantau keadaan kita walaupun lambat sikit dpat wad tu , sye pegi hspital 13/11/2020 10a.m , due sye 14/11/2020 tapi sye bersalin 15/11/2020 , pagi 13hb tu pegi pac dulu lepas settle diowng hantar dekat tempat menunggu , dekat situ kene tunggu sampai dapat wad 14hb petang bru dapat wad , subuh 15hb tu dah bersalin petang dah bleh balik rumah sebab anak dengan mak takde apa2 masalah..