Bayi 5bulan tidur siang terganggu

Assalamualaikum mommies semua,bayi Sy usia 5bln skrg..sejak dari kejadian balik waktu senja,ank Sy selalu tido siang trkejut2 menangis mcm takut Dan sakit.dh 2 hari berlarutan.ada bwa p berubat,usstz tu ckp ada lngsuir d rumah.lps blik tu ok la. Tp esk jd lg cuma kurg sikit terkejut tu.mcm2 dia surah dh dibaca.ada ke yg prnah alami?Sy syak ni gangguan ummu sibyan

1 Trả lời

Saya prnh jdi masa anak first.. bgtw kt mkck ngurut, trus dia buat mnyk celak.. smpai skg ank no 2 pn sy buat bnda yg sama

12mo trước

ok2 nk try jgk cari org pndai bt