sharing...

Assalamualaikum mommies semua... blh sharing x mommies sblm pregnant and lps pregnant tu mcm mana.. 🤗 contohnya ade symptoms apa2 ke.. #1stimemom #pregnancy #firstbaby #bantusharing #mommybuntu

1 Trả lời

sblm dpt tau pregnant: byk mkn, perut buncit, rasa mual tetibe tgh2 selera mkn seminggu lps tau pregnant: loya, mual, x selera mkn, pening kepala rasa nk pecah

4y trước

tu la sy masih negatif.. tapi skrng sejak 2 3 hari ni bngun pagi rasa pening, pastua mual 😂 pening kepala paling lama.. berpusing2 kepala.. pastu mual.. pastu rasa bahagian bawah kita ni berat je.. jalan pun slow.. 😆 haritu tibe nk makan satay sampai nangis.. g g tutup.. sy pun jawab ok la jom balik 😂😂😂